Bohuš Matuš Za Mlada - Bohus Matus Se Pochlubil Dcerou Tohle Je Jeho Natalka Prvni Foto Blesk Cz / Lucie za ním měla tehdy přijít s tím, že je podle ní ten nejlepší a nejhezčí zpěvák všech dob.

Bohuš Matuš Za Mlada - Bohus Matus Se Pochlubil Dcerou Tohle Je Jeho Natalka Prvni Foto Blesk Cz / Lucie za ním měla tehdy přijít s tím, že je podle ní ten nejlepší a nejhezčí zpěvák všech dob.. Já jsem s tím souhlasil, když to lucinka chtěla. Jejich dceru tak bude několik dní hlídat sám, pomůže mu ale babička. Jenže, otázkou je, jak dlouho jejich vztah vydrží. Zpěvák bohuš matuš (47) má za sebou náročné dny, které jeho milovaná žena musela strávit v nemocnici a podstoupila vážnou operaci břišní kýly. Svatbu s přítelkyní luckou naplánoval na její 18.

Aby se nemusel ženit ve svém ikonickém šátku, nechal si kvůli svatbě, a i kvůli divadlu, holou hlavu potetovat. Května by si měl zpěvák bohuš matuš vzít. 05.02.2021 13:25 hudba veľký vekový rozdiel medzi ním a. Mladá lucinka je pořádná divoška: Zamilovaná dvojice už také zná pohlaví miminka, a to nyní zpěvák odtajnil.

Bohus Matus Lucie Bohus Matus 45 A Jeho Mlada Laska 15 Rodice Promluvili Lucie Chce Ahaonline Cz Bohus Matus 47 Let Zpevak Anggun Dewantara
Bohus Matus Lucie Bohus Matus 45 A Jeho Mlada Laska 15 Rodice Promluvili Lucie Chce Ahaonline Cz Bohus Matus 47 Let Zpevak Anggun Dewantara from i0.wp.com
„jsem moc rád za holčičku, svěřil se bohuš matuš super.cz s tím, že už. Dal tak průchod spekulacím, že s ním mohla něco mít. Ale možná ještě přijde, kdo ví. Zhruba za čtvrt roku se zpěvák bohuš matuš (46) stane otcem. Bohuš matuš a jeho přítelkyně lucinka na akci muž roku (23. Mladá lucinka je pořádná divoška: Lucinka, přítelkyně zpěváka bohuše matuše, působí poněkud zakřiknutě. Před pár dny svou lásku stvrdili.

Výborně spolu vycházíme, hlavně s maminkou, potvrdil bohuš matuš zprávu v pondělí webu.

Bohuš matuš si řekl se svojí o 30 let mladší lucinkou sladké ano. Svatbu s přítelkyní luckou naplánoval na její 18. Zpěvák bohuš matuš se po několika neobratných pokusech propagovat v médiích panenství své nezletilé přítelkyně lucie rozhodnul „kápnout božskou, a od doby, co veřejně přiznal, že má se svou slečnou normální vztah včetně sexu, a avizované potvrzení o neposkvrněnosti jeho lucinky bylo notně neaktuální, jako kdyby mu spadl kámen ze srdce. Vypadá jako hodná a milá slečna, i ona to ale umí doma pořádně roztočit. Května by si měl zpěvák bohuš matuš vzít. Jejich dceru tak bude několik dní hlídat sám, pomůže mu ale babička. Připomeňme, že se tento pár dal dohromady již na jaře roku 2018. 18letá lucie matušová šla nedávno kvůli bolestem břicha na vyšetření. Myslel na tátu napojeného na hadičkách! Matušovo kontroverzní chování budí vášně, a tak jsme se zeptali věhlasného sexuologa radima uzla, co za tím vlastně je. Hostem tam byl totiž i zpěvákův kolega marian vojtko, který prohlásil, že lucinka byla jeho věrnou fanynkou od čtrnácti let. Zpěvák bohuš matuš a jeho lucinka ale ukázali, že to spolu myslí vážně. „lucinka je hrozně milá, dělá mi příjemnou společnost, rozveseluje mě.

Sportovní den pro verunku (14.07.2018) 9. Bohuš matuš je už rok a půl s o třicet let mladší lucinkou. Ve skutečnosti ale taková rozhodně není. Přesto s ní zpěvák pracuje na miminku. Bohuš matuš (46) a jeho partnerka lucie (17) se těší na svého prvního společného potomka.

Bohus Matus 45 A Jeho Mlada Laska 15 Rodice Promluvili Lucie Chce Ahaonline Cz
Bohus Matus 45 A Jeho Mlada Laska 15 Rodice Promluvili Lucie Chce Ahaonline Cz from img.cncenter.cz
Bohuš matuš se na svatbu náležitě připravil. 49 / 102 | bohuš matuš, lucinka, natálka zdroj: Bohuš matuš oznámil, že jeho manželka lucie musí na operaci. Bohuš matuš si řekl se svojí o 30 let mladší lucinkou sladké ano. Mladá lucinka je pořádná divoška: Lucinka, přítelkyně zpěváka bohuše matuše, působí poněkud zakřiknutě. 18letá lucie matušová šla nedávno kvůli bolestem břicha na vyšetření. Ale možná ještě přijde, kdo ví.

Května by si měl zpěvák bohuš matuš vzít.

Sportovní den pro verunku (14.07.2018) 9. Bohuš matuš oznámil, že jeho manželka lucie musí na operaci. Jeho mladá partnerka lucinka (17) nosí pod srdcem holčičku, kterou už teď nazývá princeznou a kupuje pro ni krásná bodýčka. Lucinka, přítelkyně od bohuše matuše už nechce, aby ji lidé brali jako dítě. Pořád to spolu máme jako na líbánkách. Zpěvák bohuš matuš (47) má za sebou náročné dny, které jeho milovaná žena musela strávit v nemocnici a podstoupila vážnou operaci břišní kýly. Ve skutečnosti ale taková rozhodně není. Jenže, otázkou je, jak dlouho jejich vztah vydrží. Zhruba za čtvrt roku se zpěvák bohuš matuš (46) stane otcem. Já jsem s tím souhlasil, když to lucinka chtěla. Přesto, že byl její zdravotní stav vážný, vše naštěstí dopadlo dobře a bude v pořádku. Zpěvák bohuš matuš se po několika neobratných pokusech propagovat v médiích panenství své nezletilé přítelkyně lucie rozhodnul „kápnout božskou, a od doby, co veřejně přiznal, že má se svou slečnou normální vztah včetně sexu, a avizované potvrzení o neposkvrněnosti jeho lucinky bylo notně neaktuální, jako kdyby mu spadl kámen ze srdce. Idú po mne mladé dievčatá!

Říkal jsem ji, že je moc mladá. Nyní prý lituje, že vojtka na svatbu zvali, protože ona ho rozhodně za kamaráda nepovažuje. Co pověděla o těhotenství samotná lucie? Pořád to spolu máme jako na líbánkách. Pohlaví miminka prý už znají a vybrané mají i jméno.

Bohus Matus S Mladou Lucii Se Stehuji V Malem Byte S Ditetem Bych Se Zblaznil Mini Zivot Vcesku Cz
Bohus Matus S Mladou Lucii Se Stehuji V Malem Byte S Ditetem Bych Se Zblaznil Mini Zivot Vcesku Cz from zivotvcesku.cz
Ale možná ještě přijde, kdo ví. Co pověděla o těhotenství samotná lucie? 05.02.2021 13:25 hudba veľký vekový rozdiel medzi ním a. Bohušovi šel za svědka producent františek janeček a lucii bohušova kamarádka z branže monika sommerová. Bohuš matuš oznámil, že jeho manželka lucie musí na operaci. Zpěvák bohuš matuš a jeho lucinka ale ukázali, že to spolu myslí vážně. Lucinka, přítelkyně zpěváka bohuše matuše, působí poněkud zakřiknutě. Přesto, že byl její zdravotní stav vážný, vše naštěstí dopadlo dobře a bude v pořádku.

Umí mě potrestat, tvrdí bohuš matuš přidat kafe.cz do oblíbených doporučujeme:

„hodně mne trápí, co je v česku možné o člověku v novinách psát a vymýšlet si. Narozeniny a vše dopadlo podle představ snoubenců. 48 / 102 | spevák bohuš matuš (47) čaká dieťa s o 30 rokov mladšou stredoškoláčkou luciou palkaninovou (17). Budoucí manželka bohuše matuše lucinka: Krátko po ich veľkom dni sa však nevesta začala pasovať s nepríjemnými zdravotnými problémami. Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co vás zajímá. Ve skutečnosti ale taková rozhodně není. Bohuš matuš oznámil, že jeho manželka lucie musí na operaci. Ale možná ještě přijde, kdo ví. Sportovní den pro verunku (14.07.2018) 9. Bohuš matuš je už rok a půl s o třicet let mladší lucinkou. Přesto s ní zpěvák pracuje na miminku. Bohuš matuš (46) bude otcem.

Bohuš matuš a jeho přítelkyně lucinka na akci muž roku (23 bohuš matuš. Před lety by to do něj nikdo neřekl.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code